Meso Anglisht Offline 4.0 Apk

Uncategorized
0/5 No votes
Developer
--
--

Report this app

Description

Meso Anglisht Offline Apk

Package :com.tloshi.fjalori

Description

Mëso gjuhën angleze në mënyrën më të shpejtë dhe më të lehtë.

“Mëso Anglisht Offline” është aplikacion i cili ju mundëson të mësoni gjuhën më të folur ne botë nga pajisja juaj mobile. Gjatë leximit ju mund të krijoni fjalitë apo edhe grupet tuaja favorite dhe t’i qaseni atyre sa herë të ju nevojiten. Poashtu me kapacitetin e fjalëve që posedon (prej 22 000 sosh) ju do të jeni të aftë të komunikoni lehtë dhe në të shumtën e situatave që kan të bëjnë me jetën e përditshme.

Apk Update

-Përmirësime në performancë dhe dizajn.
—————————————————-
-Bug fixes, performance and design issues.
Developer
Published
Downloaded 50,000+ downloads
Type Application
Version 4.0
Size 5.03 MB

Rating 4.78

Download Meso Anglisht Offline 4.0 Apk

Play Apk MirrorMeso Anglisht Offline Apk

Download 5.03 MB

Google Play storeComments closed.